Alibiwarmup

Har varit uppe och kört några åk träning idag också, närmare bestämt 2 åk i en kanske 25 sec lång bana, ibland är det tungt att ligga på topp=) En riktigt alibipass men åkningen är verkligen inget att hänga i julgranen, riktigt mjukt och därför ingen större idé att ligga och nöta i. Var mer meningen att komma ut få lite frisk luft och snacka skit med grabbarna. Racebacken sägs vara lite hårdare, men bara kompakt snö och ingen is, men det kan nog bli riktigt skönt. Ska ta en dusch och sedan ska hela gänget iväg på signing med den bulgariska agenturen för craft och sedan direkt vidare till lottningen. Känns kul att fortfarande vara inne topp 7 där.

Slalomhanget inför dagens kombi.

Finns lite fin skog bredvid liften, kanske något tät.

Vi hitta Kostelics sträckbänk i korridoren, Myhrer blev tvungen att testa på den och den var tydligen ganska skön.

Idag hade jag med mig backup så då drog vi ut på en liten löptur på bakgatorna, lägg märket till alla luftburna ledningar.


Hitta en antikaffär med lite gamla intressanta krigs attiraljer.

Solen titta precis fram och man såg för första gången bergen runt omkring. Hoppas på detta finväder till imorgon.