NR 3 igen

Plockade nr 3 igen vilket känns bra, på bättre halvan mellan 1-7. Grange är stekhet och drog som vanligt nr 1, Myhrer 6 och Jens 11.
Prognosen för morgondagen säger sol, hoppas på det solåkare som man är. Ska bli kul med lite wc-race igen, all vm-hysteri och medaljsnack är över nu, nu ska vi plocka viktigt WC poäng istället. Målet innan säsongen var att komma tillbaka in topp 7, nu är jag där men jag kommer behöva fortsätta leverera bra resultat för att hålla mig kvar där säsongen ut. Tre WC-race kvar denna säsong nu.

By the way, man har slutat få nummerlappen dagen innan nu. Dom tror säkert att vi ska hålla på som fartåkarna och spreja den med någon supersprej för att minska luftgenomsläppet.

Start 10:00 Banskotid, 09:00 svensontid. Här är startlistan topp 30.

Såg den här killen under eftermiddagen, tror ni han är nöjd med sin jobboutfit.

Polisen kör inte lambo som i Italien, skulle ju nästan cykla ifrån den där.

Jens försöker förklara intervjutekniken på scen, var en kille som direktöversatte dina svar till publiken. Micken man prata i var inte en på, riktigt irriterande att ha honom pratandes i munnen på en själv.

Italienarna Mölg, Deville och Grange väntar på att få gå ut och sedan Ivo till höger som såg lite sliten ut och tog tillfället för en powernapp.

Grange där uppe på scen och snodde nr 1 framför mig. Jag höll på att göra bort mig och springa upp på scen för tidigt idag, råkade på något sett komma förbi Grange på väg från väntrummet till scenen och höll på att springa upp när det var hans tur, men mitt i den bulgariska presentationen kunde jag tyda nåt med ”world champ” och insåg mitt misstag och rädda det hela smidigt med en snabb u-sväng vid bordet där.