Innerkrems

Kom fram till Innerkrems efter en hyfsat smidig resa igår. Idag tror jag det blir en väldigt lugn dag, ingen skidåkning planerad men kanske en vända till gymet efter lunchen. Tänkte även köra lite pjäxmeck ifall våran pjäxservice hade tid att svänga förbi under eftermiddagen, har lite idéer att jag vill testa med pjäxorna i dagarna, vi får se.

Är bara imponerad över bron där man åker upp till Innerkrems, där vill man inte bränna av.

Innerkrems by night


Frukost med utsikt över backen och Finnarnas GS träning, Sandell såg ut att ligga på fint ner i branten.

Palander fick även igång fin åkning och dansa lätt ner för branten. Kul vinkel att kolla från, man ser tydligt skillnader i linjeval och tryck på åkarna. Börjar bli mer och mer sugen på att ta på mig GS laggen igen. Nästa år då jävlar ska GS-Matte tillbaka=)