Testning

Igår var en riktigt sweet dag, blev en helvila för att ladda upp batterierna rejält, kolla några filmer och satt ute i solen och bättra på brännan. Kändes som säkert 20 grader mot husväggen, riktigt skönt. Idag har det däremot varit träning, hade ett bra slalompass under förmiddagen. Åkningen stämde hyfsat, men jag saknar lite av sista punchen för att det ska kännas riktigt bra. Vet inte riktigt vad det är, tycker jag känner mig lite seg i kroppen och att jag inte är så rapp som jag brukar, kan vara inbillning. Underlaget var mot den hårdare hållet och imorgon tror jag det kommer vara ännu bättre. Perfekt för jag testar lite material i dagarna, en ny platta, två olika modeller på skidor och lite ny set-up på pjäxorna. Är perfekt att hinna testa lite nu när det är hyfsat racelika förhållanden.

Vye från fönstret, är skönt att bo riktigt bära backen. Idag hade vi lite sämre väder så jag tar lite bilder från igår istället.

Vi tog några timmar på terassen och njöt av det sköna vädret igår.

Med backen som utsikt

Vilodagen till ära kunde man även få avnjuta en grosses i solen. Kändes även bra att ha första parkett till att följa tränarna slit för att få till backen i fint skick. Vi satt och höll koll så dom skötte sig.

Men när molnen börja dra in lämna jag dom i deras arbete med att balka backen. Dom gjorde ett bra jobb.