Back on track

Har haft en riktigt fin träning idag, fick allt att stämma mycket bättre och jag tror jag fick gå segrande ur träningen. Gjorde några småjusteringar på pjäxorna som jag har tänkt på ett tag och fick riktigt bra feedback direkt. Blir ofta ganska rak i underbenen och har därför lite svårt att alltid komma på tillräckligt bra i ingångarna i svängen, men efter att ha justerat skafftet på pjäxan någon grad framåt fick jag till det mycket lättare. Är helt klart på rätt väg. En till sådan träning imorgon och jag är redo för succe i Kranjska på söndag=)

Var återigen en dag med lite sämre väder, inge WC-väder alls.

Vår serviceman är sjuk, så har varit tvungen att själv bära alla skidor till och från backen senaste dagarna. Livet är tufft ibland=)

Vi gillar alla och träna, men jag tror vi alla även tycker det är lika skönt när träningen är klar. Här jag och Jens som njuter av en andra frukost 9.30 när träningen var avklarad.

Nordica pjäxservice Asunto anlände med nya pjäxor 07.00 i morse, vi gjorde en snabb fräsning innan jag drog ut. Är inte så sugen att den här rävsaxen smäller igen när man är på väg i.

En ny platta jag testar lite, sjukt cool ”fjädring” på den.

En liten film som min polare Petter gjorde från förra veckan efter snöfallet den dagen vädret var lite sämre. Från 1.30 in i klippet kör han lite followcam på mig bland Laubbuskarna och 2.47 in i klippet kan ni njuta av när jag sitter klistrad i en buske. Tur att man är vig ibland.