50 års jubileum

Imorgon är det söndag vilket betyder racetime! Kranjska Gora, faktiskt en av mina favorit backar. Backen börjar i jämnlutning med lite terräng och avslutar ner i med en brant avslutning. Det sköna med backen är att man brukar kunna åka igång sig riktigt skönt i början och sedans stegras svårighetsgraden successivt. Kan nog bli ett intressant förstaåk då Pappa Kostelic har varit ute och spänt musklerna och ska försöka visa skidvärlden hur en riktig bana ser ut. Konstiga kombinationer, orytmiska partier växlande mellan 12-8 m, alltid lika kul att se vad han försöker hitta på. Jag går ut med nummer 5, perfekt för den nummerlappen tror jag jag inte har i samlingen.

Något som är häftigt är att det är 50års jubileum här i Kranjska, visste faktiskt inte att den var så klassik backen. Hörde att Tomba leder med fem vinster i backen.Hade lite dötid innan lunch så körde på lite le parkour i trapphuset

Grymt härlig träpanel i korridoren

Dagens outfit utan tvekan, sköna grabbar.

Racehanget var i fint skick med en fin skön bas, dock var det extremt varmt när vi var där och körde hangåkning. Vet inte hur jag ska överleva på start i andraåket om det är samma imorgon.