10:e plats Kranjska

Slutade upp som en bra dag efter ett lite bättre andraåk, men ojoj vilken krigardag det har varit. Både banorna var riktigt svåra och osköna, särskilt förstabanan som jag tycker var lite av ett skämt, känns bara som den där gubben Kostelic vill jävlas med allt och alla. Detta tycker jag förstås för att jag hade lite problem med alla hans tempoväxlingar mellan 13-8 meter… Sluta gnäll nu Hargin, du måste behärska allt=)

Annars en stark svenskdag igen och framför allt av Axel som sluta upp två efter fin åkning. Han gjorde det så okomplicerat och carva på riktigt fint i både åken, Axel såg ut att trivas riktigt bra i dem runda banorna. Stort grattis till Axel.

Nu måste jag hoppa in i bilen, har en 73 sköna mil bort till Engelberg. Kör via Italien för att kunna göra några stopp och njuta av fin-kaffe.


Pranger och jag väntar på besiktningen inför andra. Inte lätt att prata med honom just då när han kör sina ritualer, försökte lätta upp stämningen med ett ”annars då”…