E-Berg

Resan rulla på fint igår, kunde hålla en bra marschfart och var framme i Engelberg inte allt för sent. Älskar verkligen att köra i Italien, motorvägarna är grymma och trafikrytmen är hög. Idag har jag inga riktiga planer för dagen, är planerat vila så det blir ingen skidåkning. Synd, för det var ett roligt gäng som skulle upp och hika ett roligt åk som sedan mr Enander sedan skulle smälla lite bilder på med ett fast 500 objektiv, hur fett är inte det, ett fast 500!

Har lite intressanta saker att ta hand om idag, skicka några mail, ringa lite samtal. Hoppas det kan lösa sig som planerat, det vore sjukt kul. Ni kommer se vad jag pratar om senare i veckan om allt går enligt plan.

Solen låg härligt skönt rakt i ansiktet typ hela resan igår, här är när han äntligen bestämde sig att ge upp och gå ned.

Höll på att sega ner mig efter några timmar, men två dubbla espresso gjorde susen.

Matilda hade haft besök från någon vän i veckan och fått lite svenska gifts. Hur härligt är inte det, frukost med Kalles och Messmör.

Matilda visa mig denna filmen under morgonen. Sjukt rolig, känns som ett stort skämt men tror tyvärr dom är helt allvarliga med sin affärsidé Raxski. Denna tråd från freeride som berör ämnet är ganska rolig