Photoshredd

Har varit uppe och åkt lite skidor idag också. Först åkte vi runt och droppa lite småklippor med osköna landningar, Matilda och Janette ville komma igång lite inför helgens tävling i Nedaz. Sen blev Matilda tvungen att dra ner och jobba så jag, Janette och Petter ägnade eftermiddagen åt att leta lite roliga saker att fota. Fick med oss några bra bilder ner i alla fall. Roligt dag!

Nu sitter jag och funderar ifall jag ska dra iväg och köra dagen planerade benpass, eller ifall åkningen ska få räcka som träning. Är ju lite trött nu men kommer kännas dubbelt så skönt ifall jag även får in benpasset. Är nog lika bra att dra iväg…

Petter skjuter ett skott på mig när jag fräser en ensvängare, ser nice ut.

Petter tar skön luft från en driva, skönt med skuggan i snön tycker jag.

Janette på väg ner i en skön linje vi hitta efter lite hike.

Jag drar på en Candide tweak ner mot byn.

Petter fånga mig i en bra bild när jag står och väntar på toppen av ”sockertoppen”

Janette hitta några små-pillows droppa ner på.