Dagstur till Porsche center Garmisch

Det blev som sagt ingen VM medalj tidigare i vinter och därför ingen Porsche som utlovat vid en medalj… Nu några veckor efter VM har besvikelsen lagt sig och jag kände, varför kan jag inte slå till ändå. Så jag och Petter tog en dagstrip till Garmisch och kom hem med en riktigt rolig leksak. Stort tack till Petter som orka hänga på mig hela vägen till Garmsich och hjälpa mig med upphämtningen samt dokumentera dagen. Nu får det bli en tur bort till Lodgen och fira med en Stor.

Hade runt 33mil bort till Garmisch, så inte allt för lång resa.

Porsche center i Garmisch eller närmare bestämt Grainau.

Signa lite papper och fixa betalningen, svettigt värre.

Den där fick det bli, vilken skönhet=)
Det här är ren lycka som det ser ut, var riktigt nervöst att dra igång och rulla ut från utställningshallen.

Handslag och tack för en bra eller rättare sagt en rolig affär.