Twitter!

En stjärnklar natt gav lite bättre förutsättningar för dagens träning, fortfarande stekhett men någorlunda hårt för en hyfad träning. Tyckte jag gjorde några ok åk idag men André var on fire i vårsnön och dödade dagens träning helt. Tror det är de nya Nordica pjäxorna som han testar, så jag får glädjas åt att dom verkar fungera bra=)

På toppen och skön manchester första åket.

Var även fint nere där vi hade banan, dock höll det inte riktigt så bra som man kunnat hoppats.

Försöker få en high five av en Jens för att vi är klara med träningen och gjort oss förtjänta av en kaffe, men icke.

Någon turist som spanar in Matts tighta GS-ass

Larry lägger in dagens åkning på datorn och Mario följer spänt med via kameran.

Ja just det, jag har dragit igång med twitter också. Meningen är att lägga in en feed här på sidan(ej freeride) så jag kan lägga upp fler småuppdateringar under träningar, tävlingar mm. Kommer snart… Dock har jag hittills bara 8 followers på twitter vilket får mig att nästan lägga ned redan efter en vecka på twitterscenen, kom igen follow=)