Småstrul

Ganska dåligt i backen idag, hade inte frusit på så vi körde på salt som inte brann tillräckligt bra. Så var ganska mjukt och tråkig träning. Får lite problem att få till skön åkning när det blir uppkört och mjukt och det värsta är att det kommer kunna bli något liknande i helgen, väderprognosen är inte den bästa, regn, regn, regn… Nu är vi i alla fall klara här och ska precis dra ifrån Hotel Zirngast i Schladming som i alla fall levererat bra boende under veckan.

Jens er en skön posé inför träningen

Det här var dagens enda ljuspunkt, en grym tiroler gröstle till lunch efter träningen.

Eftermiddagens bilfärd bot mot Lenzerheide, åt rätt håll bort mot Engelberg vilket ger en kort resa efter racet.

Det är något stort på gång in över Engelberg i slutet av veckan, snö,snö,snö. Perfekt tajming.

I Lenzerheide ser det också ut att kunna komma lite nederbörd, dock i regn som det ser ut.