Dåligt slut, men va fan…

Blev som sagt inget bra slut på säsongen utan slog till med säsongens sämsta åkning under dagens tävling. Var väl mest att jag hade problem med den extremt dåliga sikten och blev väldigt passivt. Imponerad av dom andra grabbarna som körda skiten ur mig idag, förstår inte hur dom kunde köra utan att se… Skulle egentligen vilja skriva om hur det var möjligt att vi tävla i så dåliga förhållanden, att dom inte ställde in racet, men pga av mitt dåliga resultat blir det mer patetiskt och bortförklaring…

Tycker vi lämnar dagen och ser till säsongen i stort vilket jag är väldigt nöjd med. Var kul att jag kunde hålla min 7:e plats i slalomcupen och jag tog därmed mitt personbästa som tidigare var 8:a från två säsonger sedan. Grymt kul!!! Att känna att du hela tiden utvecklas ger energi att träna på hårdare och förhoppningsvis kan jag komma tillbaka ännu bättre nästa säsong. Nu tar jag dock ett välbehövligt break från slalomskidorna på några veckor och kliver istället över till puderlaggen. Har lite intressanta planer för kommande veckor=)

Såg faktiskt fint ut under besiktningen, underlaget kanske inte var toppen men vädret var ok.

Lite chockande att komma ner under besiktningen och funktionärerna står och sprutar ut vatten i backen, allt för att få saltet att bita.

Hade en bra fanclub även idag, kul att se att dom var först på plats.

Slalomcupen 2010/2011, bra svensk säsong overall. Jag tror att vi kommer vara ännu starkare nästa säsong, hoppas i alla fall=)

Nu är det dags för middag i Engelberg. Vaskade faktiskt firandet i Lenzerheide med gubbarna för att dra till Engelberg. Har nämligen inte varit helt frisk senaste dagarna, det har även dumpat en halvmeter under dagen här och jag kanske måste rulla vidare under imorgon eftermiddag. Så en rejäll festkväll var inte passande, även om jag gjort mig förtjänt av en. Tar det senare.