Puder

Blev som jag hoppats, en riktigt fin dag här i Engelberg. Lite mindre snö en vad prognosen hade sagt, men dom 20-30 cm som hade kommit över natten räckte gott och väl. Betydligt skönare en åkning jämfört med gårdagens slalom.

Eddie på väg ner emot ett dropp.

Min nya hjälm där man ser nyansen bättre, jag gillar den… och som i tidigare kommentar så ser jag ingen likhet med denna färg och ”firman-orange”=)

Vi drog ner sista åket Galtiberg, grymt skön åkning och orört längre skiers right.

Lite vila på väg ner, 2000 fallhöjd är inget man drar i ett svep.

Dock tog vi ett stort felbeslut av vägval på slutet, vi vek ner i grauben och fick en riktigt oskön hike för att ta oss ut sista biten. Trodde ett tag att vi kommit till en ”dead end”, men det löste sig fint.

Gruppens två snowboardåkare såg lite varma ut när vi väl var nere.