Bilder från St Luc

Tillbaka i Engelberg efter två dagar i St Luc framför kameran. Har varit två bra dagar med rolig åkning och terräng. Lite trött efter två riktiga heldagar och nu resa tillbaka, dags att sova för att va pigg imorgon. Vi har ett heli-mission här i Engelberg kommande två dagar, men är lite osäkert på hur många åkare vi kan flyga ut med och hur många dagar. Hoppas jag kan få komma ut i luften någon dag, vore ett roligt äventyr.
Bilder från dessa två dagar.

Trevligt boende i närheten av St Luc

Härlig terräng

Adam skickar ut en skön trea

Per på väg ut för granklippan

Jag på toppen av en rolig linje som jag löste ganska ok.

Och här är slutet av åket efter rännan som avslutades med ett dropp och lite sväng, se mitt spår.

Mr Widen i en till stor trea, lite alaska inspirerad terräng
En mindre linje jag körde igår som avslutades med en rolig klippa

Dagens lunchhak med skön utsikt.

Per fångad i en backflip