Bilder från Helidag

Försökt tagit en sovmorgon men lyckades inte sova längre en 06.45, alldeles för mycket uppe i varv. Igår var en helt fantastisk dag, en av mina häftigaste skiddagar jag någonsin haft. Sådan häftig känsla att flyga in bland bergsmassiven, reka en linje och sedan bli avsläppt på en smal topp ibland helt ensam, då känner man sig inte kaxig=) Ser ut att kanske kunna bli några lyft under eftermiddagen idag också, så nu tar jag en lugn förmiddag laddar batterierna och sedan ut och försöka leverera bra åkning igen. Annars tycker jag vi var ett grymt gäng som flög igår, Pilot och guide var riktigt bra, Bergman bakom kameran, Per Jonsson, Per Huss och jag. Var skönt att ha med PG med hans oerhörda rutin, hjälpte mycket.

Här är bilder från igår, börjar med dom 7 facen vi åkte.
PG tittar ner över kanten och försöker hitta sin linje.

Per lägger några sköna svängar på ryggen.

PG i några sköna avslutande svängar

Inflygning över Engelberg sen eftermiddag

En sliten hjälte lämnar helin efter en bra dag, Per med ett smärtande knä efter en krasch i sista åket, men innan des grym körning.