Isfallet försök

Idag var det tillbaka till det mer normala, ingen heli, utan skidåkning i liftsystemet och letat saker att filma vilket inte helt lätt en vecka efter snöfall. Det blev en liten lugnare dag vilket var skönt för kroppen. Har varit förkyld sedan Lenzerheide och det vill inte riktigt gå över. Kanske inte så konstigt då detta var 7:e dagen i rad med ganska intensiv åkning.

Christine var den som stod för dagens action, hon hade bestämt att hon skulle hoppa isfallet idag trots mindre optimala snöförhållanden. Hon gjorde ändå ett grymt försök men lyckades inte riktigt sätta landningen. Jag är riktigt imponerad att hon våga och glad att allt gick bra.

Christine och Adam på hike efter bättre snö.

Var borta bredvid wendellucke och leta utan att hitta något riktigt gångbart, här är Adam som testar på en trea.

Här en klippa jag drog, blev en riktigt överstompad landning som känns skönt uppe i bröstryggen nu… Foto:Christine Hargin. Hon var väldigt tydlig med att hon ville ha cred för bilden=)