Inget SM

Som vissa kanske har förstått så blir det inget SM för min del, lite tråkigt men något jag valt att prioritera bort även i år. Anledningen är att jag valt att lägga senaste veckorna på friåkning och filma för Free Radicals kommande film. En pojkdröm jag inte kunde tacka nej till, häftigt att få deltaga i film man som yngre låg och kolla sönder hela höstarna och avgudade åkare som Jeppe Rönnbäck, Robban Olsson mfl. Nu är man ju inte riktigt på den nivån, men ändå. Jag är väl medveten om att jag som en av Sveriges bästa slalomåkare nog borde köra SM, men väljer att tänka själviskt och istället göra något jag tycker är mycket roligare denna period, åka friåkning. Säkert inte jätte uppskattat från många håll, men jag väljer göra det jag tycker är bäst för mig själv. Vi ses på Ski Funtastic istället…

Sjukt rolig dag uppe i backen. Några sköna puderstänkare under förmiddagen och sedan grym ”gängskidåkning” i extrem vårslask efter lunch.

Fin morgon uppe på toppen

Christine drog på nerversun-klippan och satte en riktig överstomp, riktigt snyggt.

Stenis i en fin vänster

Jag i en aggresiv puderstänkare

Paus i ett av det finaste matsäcksrum jag har sett, oslagbar vye
Eddie överstomparen…men inte riktigt idag va=)

Eftermiddagen avslutades med en riktig fotbollsbatalj i 20-gradig vårsol. Jag fick tyvärr vika ner mig denna gång och lämnade inte bara planen som en stor förlorare och nolla, utan även med rejäla skavsår under båda trampdynor, en lårkaka på vardera ben, kramp i vaderna, solsting och ryggont…