Björnrike dag2

Kom just in från dagens träning vilket var en större njutning en gårdagen, inget regn och ännu lite bättre underlag. Åkningen kändes ok. Ligger dock mest på 80% och försöker känna på några tekniksa detaljer i lugn och ro, saker vi ska jobba vidare på i höst. Något som är segt är att jag är lite förskyld och har en riktig jobbig rethosta vilket gör att jag får ta det lite lugnt. Jag har varit lite småföskyld ända sen finalen i Lenzerheide. De senaste veckornas intensiva program med mycket åkning har gjort att det inte vill gå över. Jag skulle nog behöva vila helt 3-4 dagar för att få det att gå över.

Bilder från gårdagens härliga åkning vilket inte alls fick en att längta tillbaka till Engelberg där det till idag har kommit 30cm nysnö och är -12 på toppen.

På väg upp, härligt att med svenska vägar

Inget toppen väder igår, men efter 20-30 hinkar salt var underlaget ändå ok

Tränare Larry var ändå på toppen humör, glad att få jobba lite GS med några av grabbarna

Matts på väg förbi SL starten, men det sköna backdropet, inte alls platt lanskap=)

Stod och kolla lite på gårdagens FIS GS, såg inte så roligt ut i regnet och det svåra underlaget. Av de första 30 åkare som jag kollade på så tror jag inte det var någon åkare som kom ner med ett smile på läpparna i mål och såg ut att ha roligt. Bara en reflektion.