Bloggcomeback!

Då har jag fått min bloggsemester och är redo att dra igång igen. Har varit lite skönt att faktiskt inte tagit en bild eller behövt tänka på bloggen på typ två veckor.

Har varit två roliga veckor uppe i Sverige. Först Sälen och Ski Funtastic som vanligt var en riktigt rolig avslutningshelg med hela gänget, tränare och åkare. Efter några dagars stopp i Stockholm var jag och Matilda sedan uppe i Åre och firade påsken. Kändes som typ alla man känner var uppe i Åre vilket skapade en riktigt trevlig helg. Jag deltog även i Vattenfall Alpine Challange som Jon arrangerade samtidigt och bredvid JOI tävlingen. Det blev en riktigt rolig tävling som jag och Axel Bäck lyckades ta hem segern i, kul att avsluta säsongen med en seger. Påskhelgen avslutades sedan på med två helt galna fester, JOI/VAC-avslutningspartyt på bygget och Timmerstugans ”grande finale” after ski under Red Bull Homerun. Har redan bokat in mig där även nästa år=) Kolla in Jons videoblogg från finaldagen

Nu är jag dock tillbaka nere i Engelberg för ett kort pitstopp, ska rulla ner mot Monaco senare under dagen.

Photo:Marcus Olsson från jon-olsson.com. Jag och Axel lyfter segerpokalen och en skön prischeck på 15,000dollars.

Photo:Marcus Olsson från jon-olsson.com. Jon hade styrt upp en riktigt cool arena med parallelbanan och hoppet bredvid varandra.

Jag hade hört mycket bra om Timmerstugans klassiska söndags afterskier och den levde garanterat upp till förväntningarna. Sjukt kul när tre präster kom in och servera champagnen.

Eller när superwomen flög in med champagnen.

Bilden talar sitt tydliga språk, det var en galen after ski=)

Nu är det dock stopp för festligheterna på några veckor, dags att dra igång med sommarträningen och vara lite seriös nu. Var ute och körde en timmes löpning innan frukost idag, kändes ganska seg i kroppen då det var mitt första löppass på ett bra tag.

Skönt att va hemma och köra egen frukost också, äggröra med bacon, avocado, vatten och en stor espresso. Nu bort till Svenska konsulatet i Zurich och hämta mitt nya pass, sedan lunch och en vända till gymet innan jag hoppar in i bilen och rullar söder ut.