Framme i MC

Har varit mycket resande senaste dagarna så kändes riktigt skönt att komma fram till Monaco för någon timme sedan. Dags att försöka komma i säng för att vara pigg för en tidig löprunda i morgon bitti.

Min granne i garaget, vilket jävla fartyg

Är lite nöjd med hur mycket jag fick med mig i bilen. Några smäväskor och en racecykel. Dock blev jag tvungen att plocka isär cykel i smådelar så får se ifall jag lyckas få ihop den igen.

Matilda är i Rördal och tävlar under veckan så jag passa på att köra min klassiker som hon annars avskyr. Tonfisk, makrill, avokado och kikärtor. Lite studentkäk över det hela men jag tycker den ger en bra proteinkick och smakar fint.
Jag fuska lite och lyxa till med mango och toppa med lite fin basilika tomatsås.
Hann med ett pass på gymet innan jag drog från Engelberg. Blev ett sjukt skönt och välbehövligt rörlighetspass med några få strykeövningar. Precis vad min rygg behövde efter två dagar resande och extremt dåligt med streching senaste två veckorna.
Dags att komma igång med chinsen igen, fick kriga för att köra tre set med 10 idag, segt.