Dubbla pass

Jag haft en skön och lugn dag, inga måsten eller något särskilt inbokat, utan bara lite träning. Det är dock lite ensamt här för tillfället då jag inte har någon att hänga med i dagarna, men det var också en del av planen. Har varit ganska fullt upp senaste tiden, vilket gör att det känns ganska skönt att få några dagar i lugn och ro. Vila upp sig, rensa tankarna och träna på bra.
Morgonrunda med löpning idag också. Kände mig tyvärr mer som en hockeyspelar i steget idag pga av kraftig träningsvärk i benen från gårdagen.

Sen höll jag på i kanske 20 min med att försöka få uppe låset till vespan. Slet, drog och använde vatten i brist på 5-56. När jag väl bestämt mig att söka upp närmsta bultsax, insåg jag mitt misstag att jag vat fel vespa. Idiot!
Hade problem med den fågel under hela lunchen. Jag satt och svor och vägra bjuda på mat… tills jag insåg att fågeln var invalid och sakna en fot.
Pass två på gymet med core/rörlighet.
Uppdukat för finmiddag med mig själv, 700g kött och en burk med bea.