Intervaller och kamerastrul

Har precis avklarat en bra träningsdag, cykelintervaller under morgonen och nu innan middag löpintervaller. Cykelintervallerna, körde jag 20min A1, sedan 6st 20sec ”all out” intervaller med 5min aktiv vila emellan och avslutningsvis 20min A1. Låter kanske inte så jobbigt, men meningen är att verkligen gå max dess 20sec, dra upp watten på max och sedan kliva 300%. Man stumnar så det står härliga till men ändå kort och skönt pass. På löpningen körde jag 8st 5min A2 intervaller.

Annars har jag mest suttit och kollat kameror under dagen, tappa min S95 på gymet i morse och sedan dess har den inte fungerat så bestämde mig att det fick va nog med trasiga S95:or då den håller typ 2-3mån för mig. Var precis på väg att beställa en LX5:a innan jag bestämde mig för att vänta till efter helgen. Nu för 5min sedan gav jag S95:an en sista chans, dunka den i bordet hårt 5ggr och helt plötsligt fungera den igen. Dock känns det lite som på lånad tid.

Börja på den vänstra cykel där man tydligt ser watt på en digital display, men blev tvungen att kliva över till den mer klassiska spinningcykeln då den inte klarade hålla watten när man tryckte på rejällt. Maxa ut den alltså=)

Känns som sagt som det är läge att testa LX5:an snart, S95:an är grym men är verkligen inte slitstark eller bra kvalitet. Snart min fjärde på ett år är verkligen inte ok.

Har tvättat konstant hela eftermiddagen, riktigt tråkigt.

Har regnat en hel del senaste dygnet och nu spricker det upp, kan nog bli en bra skiddag med puder uppe på glaciären imorgon. Tror dock jag vaskar den då vi planerat att rulla ner mot Monaco imorgon bitti.