Shakerecept

Hans Olsson tipsa mig för några veckor om en bra shake som jag sedan dess kört en del på som frukost men mest som mellanmål. Tycker den är riktigt fin och mättar bra.
Huvudingredienserna för att få den god och fin, 2ägg, 1 Banan, 1 Kiwi och frysta bär som hallon, blåbär och sedan mixa ihop. Idag tryckte jag på med 3 ägg och toppa även med en avocado, fortsatt god men lite tyngre att dricka. Så avocado är steg två=)

För att få den fräsch tror jag det är viktigt med frysta bär vilket gör den kall och god.

En skön Mangusta 165
Idag var det bara träning på förmiddagen, strykepass på gymet, sedan häng i solen och bada. Riktig skön recovery för kroppen med bad och sol tycker jag.
Jag har lite simning på programmet framåt så tyckte det var bästa att kitta upp sig på lite speedoprylar idag. Fega dock lite med badkallingarna, inga riktiga speedos utan valde modell längre. Tyvärr hade dom ingen hajdräkt inne=)