träningsvecka 2 avklarad

Helt fantastiskt väder här nere för tillfället, sol och lagom varmt och framför allt inte allt för mycket folk/turister. Idag var jag förbi gymet och körde veckans sista pass, ett ganska lätt med 20min cykel och sedan ett bra corepass. Har varit en riktigt bra träningsvecka med en hel del hårda pass. Dags för en dusch och sedan är middag bokat på ett italienskt ställe med Matilda och hennes tjejkompisar.

Tummen upp efter morgonens gympass.

Dom förbereder med däck inför F1:en, så nu kan man köra hur hårt man vill med vespan utan att det gör ont när man kraschar, grymt ju!

Var självklart förbi La Spiaggia och körde lunch. Älskar detta ställe. Undra bara hur många fler ggr jag måste äta innan jag börjar behandlas som en stammis och man kan nicka när man glider in, ”jag tar det vanliga”.

Hitta ett nytt tvättställe precis där jag bor, 20 Euro för en grym utvändig tvätt, vilket kap! Blev tvungen att köra en tvätt innan eftermiddagens raggarrrunda.

Var förbi Ferrari och kolla lite skyltfönster. Såg nya FF för första gången. Ganska cool med tanke på att det är en Ferrari som är 4wd och rymmer en hel del packning.

En sjukt ball 599 stod utanför.