Chillsöndag

Eftersom det är söndag så allt är stängt vilket inte öppna för mer en att bara ta en dag på stranden. Nu håller vi på att städa av lägenheten och packa väskorna, jag och Matilda rullar upp mot Engelberg ikväll. Jag hade gärna stannat någon dag till här nere, men måste förbi Engelberg och packa ihop lite skidkläder. Det börjar dra ihop sig för resa upp mot Riksgränsen i slutet av veckan.

Morgonpromenad på lugna gator en söndagsmorgon.

Matilda spanar ut över stranden.

Fick ett jäkligt trevligt paket igår.

Jag nämnde ju att jag var ute efter nya cykelkläder, Craft var inte sena att höra av sig och erbjuda lite nya kläder. Nya cykelkläderna kändes bra när jag testa dom snabbt på cykeln=)

Fick även med lite nya löparkläder vilket jag nästan blev mer glad för då jag verkligen har stormtrivits i Crafts löpkollektionen från förra sommaren och dom nya grejerna kändes ännu bättre i materialen.

Som ni ser var det en del kläder i paketet. Stort tack till Craft!