Trädgårdsmästare

Resan upp till Engelberg igår gick bra, blev lite sent vilket gjorde att jag var lite seg när klockan ringde tidigt imorse. Dagens träningspass klara jag av innan lunch, efter det har jag agerat trädgårdsmästare på Ski Lodge. Efter att ha slitit på under två timmar i solen är jag nu helt slut. Jag som hade tänkt att dra ut på ett litet bonus löppass för att testa nya löpkläderna, men jag kan med gott samvete hoppa det eftersom det inte står på planneringen, var som sagt bara ett bonuspass=)

Testa vår nya handpress idag, var grym. Tack för den C/A.

Styrkepasset gick bra idag, väldigt jobbigt med ändå en bra känsla. Här mitt uppe i utfallsteg med raka armar, sjukt jobbigt för armarna efter 20 per ben.

Riktiga benpressen var upptagen så fick ta denna, funka riktigt bra även den.

Matilda köttar på med jobb nu i dagarna, så det är jag som får fixa maten. På väg bort med lunchlådor till lodgen.
Erbjöd mig att putsa till gräsmattorna runt lodgen efter lunch, tog längre tid och kraft en jag trodde, men fint blev det.

Ski lodges nya trädgårdsmästare köttar på med trimmern=)

Drog just ihop en kvittoredovisning för säsongens sista utlägg från förbundet.