Långlöpning

På programmet idag stod egentligen triathlon 1h cykling, löpning och simning men pga av det fina vädret och att jag därför inte ville sitta inomhus och cykla samt dåliga öppetiderna till badet gjorde att jag istället satsade på en långlöpning. Blev min hittills längsta i karriären, 140min. Allt rulla på fint fram till 100min då jag åkte på en kraftig stigning nedför, efter det ville inte riktigt bena va med längre.

Dagens pass var en ganska rolig stäckning på 19,5km med 990 fallhöjdsmeter stigning på. Jag sprang upp till Trubsee där jag tog ett snabb fikapaus och sedan hoppa på liften ner till Gerschnialp där passet fortsatte. Under denna tid var kl pausad. Så passet var indelat i 80min, 20min paus och sedan 60min.

Laddad och glad i början av passet

Sjukligt fin natur att springa i.

Drickpuas på vägen upp, gott och kallt vatten

Nästan uppe på trubsee. Är en del snö kvar upp mot Titlis
Nöjd att va uppe och att få ta ett snabbt stopp.
Ladda på med energi, en espresso och en toblerone bakelse. Jag var även ganska törstig och bad om en grosse vatten, verkligen ett stort glas.

Hemma och ett välbehövligt kallbad med en recoverydrink, nu är det dags att springa iväg på en lunch. Trött men jäkligt nöjd med passet. Jag får sån energi att springa bland bergen.