Fystest

Har haft en ganska seg dag, har känt mig allmänt hängig och trött hela dagen. Kände mig lite stressad över detta då jag hade ett fystest bokat ute på Bosön under eftermiddagen. När jag väl kom ut och börja värma upp, toppad med smågodis en kanelbulle och kaffe började kroppen vakna till liv och kännas bättre och efter testet mådde jag toppen igen. Jag behövde alltså bara rensa ur systemet ordentligt=)
Jag körde ett maxtest för syreupptag på löpband, testet gick bra, kanske något bättre en förväntat men självklart inte på samma värden som i höstas då det oftast blir att man tappar den sista toppen under den långa vintersäsongen med mindre fysträning. Jag känner mig nu riktigt taggad på att köra på hårt i sommar och krossa värdena på hösttestet.

Var förbi Sofiahemmet och tog lite blodprover för allmän kontroll under förmiddagen. Kanske var därför jag blev så hängig, dom tömde mig på för mycket blod. Sofiahemmet är grymt, alltid lika bra service.

Så här pigg var jag på väg ut mot Bosön, hade problem att hålla vänsterögat öppet och bilen på vägen. Men med lite lite sockertoppning blev det bra.
Kändes bra att komma in på Bosön igen, jag tycker man får bra träningspepp där ute.

Härliga Stadion

Insåg på flyget hem när jag tog av mig skorna och kände doften att det var läge för nya skor. Hitta två schyssta idag.

Imorgon är det resa upp mot Riksgränsen, ser ut att va riktigt finväder där uppe. Ska bli kul med lite skidåkning igen.