Uppvärmning

Skön dag med härligt väder och bra åkning. Jag och Matilda startade upp med en ganska lugn dag då det var någon vecka sedan man var på skidor. Körde runt och värmde upp på lite rolig terräng med Janette, Erik och bröderna Sunnerheim. Imorgon är det läge att kliva på lite hårdare åkning för att bli varm i kläderna.

Startade upp dagen med en gymsession med mestadels benövningar.

Blev en hike upp på Nordals, lika varmt och jobbigt som vanligt

Janette tvinga mig att ta denna bild, men blev ju ett coolt resultat=)

Nordals och ”sadeln”, är för mycket snö så det är nästan inga klippor framme.

Mina skidor är i extremt dåligt skick, så blev tvungen att köra lite skidtuning efter dagens åkning. Fick jobba med stora filen för att det skulle hända nåt.

Första vallningen för säsongen på laggen också. Jag är lite dålig på att ta hand om friåkningslaggen men i puder spelar det ju ingen roll, är värre nu när man kommer till lite hårdare partier och vill ha bett ner för branten på Nordal.