Gränsen dag 2

Var inte lika fint väder här i Gränsen idag men blev ändå en riktigt rolig skiddag då snön var snäppet bättre och mjukare idag. Blev en liten snabb rekning av eventuella kvalåk och en del dropp av några ok klippor. Skönt att få dra några större klippor och känna sig bekväm med dom innan tävlingen.

Jag och Erik var ute och hoppa lite på förmiddagen.
En lämmel som fick panik och försökte hitta ett bra gömställe, mellan pjäxa och skida.
Tog något åk med Henke och Sunnerheim efter lunch, här är Sunnerheim på väg ut för en klippa i branten.

Avsluta dagen på gymet, lite core men framförallt en lång strech.

Jag har lite klättring på träningsprogrammet framåt, så blev tvungen att känna lite på det. Snart kanske jag får använda klättringskorna jag köpte samma dag som jag bröt armen ifjol.

Dags för lite Pitepalt till middag och sedan hockeyfinal