Finaldag 1

Vädret var en positiv överraskning när man vakna upp i morse och höll sig under hela dagen vilket skapade en fin första finaldag. Ända problemet var väl att gårdagens slask hade frusit på ordentligt vilket skapade ett riktigt jobbigt och hårt underlag i facet. Enligt mångas tycken lite väl hårt, men jag kände mig hemma och trivdes toppen på den hårda snön… Ok lite oskönt var det=)

Dagens åk gick även det väldigt bra och fick just se resultatet, där jag ligger kvar i toppen med dagens bästa poäng även idag följt av Henke tajt i ryggen. Riktigt kul med ännu en bra dag uppe på berget. Ett till finalåk imorgon uppe i Nordalsbranten vilket alltid är en riktigt utmaning att ta sig ner för med sin extremt konvexa lutning.,

Fin morgon uppe i Ravinen och folk på väg upp för rekning

På väg upp mot start med publiken och åkarna där nere. Ett riktigt färgglatt gäng.

Adam och Wille står och stampar på start och efter ett oskönt start-stop pga av en stor krasch av Mosse. Lite halvångest att behöva vänta längre en väntat på start.
Wille bestämmer sitt slutgiltiga linjeval över telefon när han står i startgaten, rutin.
Finalåket i Nordalsbranten med ett extremt oskönt traversspår i botten.
Matilda nere vid hotellet efter en bra dag där hon sluta tvåa och klättrade till en tredje plats i totalen, bra jobbat!

Mina nya Sunpocket som Christine fixa till mig, gillar dom skarpt.