Krash!

Vädergudarna var med oss även idag och vi kunde också genomföra sista finaldagen, känns som rekord under min tid att kunna genomföra alla dagar under NM. För min del blev det en sämre tävlingsdag där jag åkte på bra men blev tagen av en lite oväntat mjuk landning i sista droppet där jag tappa balansen och gick omkull. Riktigt tråkigt att inte kunna hålla sig på benen och kunna konkurrera om segern, vilket hade varit tufft då Henke med flera satte riktigt fina åk.

Vilket fall har det som vanligt varit en rolig vecka här uppe, en perfekt avslutning på en bra skidsäsong. Jag är riktigt glad att jag åkte upp hit, då jag hade tankar innan på att hoppa NM i år för att jag kände mig ganska mätt på skidåkning i slutet av April och gjorde en riskberäkning ifall det var onödigt att utsätta sig för riskerna så här sent på säsongen inför en viktig fysperiod som kommer nu. Men kände att kasta in handduken skulle gå emot min skidfilosofi. Jag har alltid gjort det jag tycker är roligt på skidor och det ska jag fortsätta göra för det verkar fungera fint för mig. Nu är det sommarlov och uppehåll med skidorna fram till slutet av juli…eller så kanske jag ska dra upp och bränna av en sista helg i Engelberg och träna lite mjuka landningar inför nästa års NM, för jag kommer tillbaka=)

Inga bilder idag då kameran gick sönder under gårdagens finalåk. En LX5 är beställ och förhoppningsvis levererad inom dom närmsta dagarna.

Missa inte filmen från gårdagen finalåk på freeride