Matilda NM-vinnare

Även fast jag felade och missade en topp placering så kunde team Hargin/Rapaport lämna gränsen med segerkänsla då Matilda tog hem NM i tjejklassen, riktigt kul. Förutom att det var grymt kul att Matilda fick ta hem segern och vinna, så var det även perfekt för banketten då jag slapp lufta lädret. Enligt vanlig NM kutym så gick prispengarna in i baren=)

Vi kom fram till Engelberg efter en lång resa igår med Bil,Buss,flyg,flyg,tåg,tåg,buss.

Blev som vanlig en rolig NM bankett, här är mellanfesten som hamnade på gymet med bänktävling. Jag var klok nog att hålla mig bort från stången och när sedan benpressen började lastas så lämna jag snabbt och diskret gymet.
Matilda glad vinnare, skärmdump från segerintervjun.

Roligt skärmdump där jag verkligen går för stompet in i det sista, konstigt att jag inte satte den där.
Landa i Zurich och lyckades hinna få med mig en påsen med nödproviant på tåget till Engelberg.
Matilda fastna i andra tankar under middagen
Seg väntan i Dallenwill för buss sista biten up till Engelberg
Fin kväll strax innan Luzern