Kökshjälp

Var en lugn dag igår med ett kortare gympass för att jobba ur den långa resa ur kroppen, idag är det dags att kliva på lite hårdare igen. Fick även med mig en ny erfarenhet ifrån igår. Blev tvungen (läs tvungen) att hoppa in som kökshjälp(läs diskplock) igår på Lodgen. Allt rulla på fint och det var riktigt trevligt nere i köket. Det var däremot roligare att hjälpa till med maten en det var att diska, vilket blev ganska långtråkigt och blöt efter några timmar. Lärdom: inte för att jag brukar lämna mat, men det är absolut nackskott på folk som inter äter upp och sitter och kladdar med maten.

Damma av min 7D igår, den har legat still alldeles för länge.

Das Lodge

Matilda i arbete med räkningar.
Som vanligt så drog det in en eftermiddagsskur.
Fick förtroende av Linus att lägga upp delar av förrätten, sjuk press.
Linus och jag gjorde ett bra teamwork
Matilda fick vara vicekock, ett uppdrag som jag tycker borde varit mitt, det är ju jag som är kock hemma.
Det var här jag fick lägga den mesta tiden, jag blev degraderad efter att ha glömt valnötter på en av förrätterna.

Dags för att dra till gymet och bli lite trött, later!