Köpa LX5?

Fick min nya kamera igår.

Var sjuk peppad och packade upp för att testa, men tappade snabbt peppet. Den kändes lite för stor med sitt utstickande objektiv, då jag alltid bär runt på kameran. Jag visste ju detta men insåg det väl på riktigt när jag satt där med den. Testa 5 bilder och bestämde mig sedan för att packa ner den igen. Ringde sedan och fråga om jag kunde skicka tillbaka den, men gick inte pga av öppnad förpackning. Så vem är sugen på att köpa en ny LX5 i kartong, köpte för 519Chf, så säljer för 490Chf eller 3500sek. Nypris i swe 4190=)

Var och testa lite simning igår, men endast 17 grader i vattnet och extremt bristfällig teknik skapade problem. Körde på 15-20 min innan jag gav upp.

På väg hem efter en kortare fotbollsmatch igår eftermiddag.

Nina hade styrt upp grillning utanför Lodgen

Manlig grillning.