Helgdag?

Vem vill ha helgdag, allt är stängt! Det är ju bara irriterande och skapar problem och man glömmer alltid bort när dom slår till. Dagens flesta mission måste ställas in och mat får man tydligen klara sig utan idag=)

Avsluta gårdagen med ett ganska påfrestande cirkelpass där mjölksyrenivån och pulsen var i överkant. Körde alla dessa övningar nedanför 30sec med 15sec vila emellan varje och sedan 3 varv med 3min vila mellan varven. Jobbigt!!!

Frivändningar med hantlar, vidare till hakdrag med skivstång

Cykel 30 sec, vila 15, hopprep 30sec

Liggande chins och sedan lastdrag
Cykel, hopprep
Bänkpress, armhävning på boll-skifta arm
Avsluta med Cykel, hopprep. Efter 3min vila kör på nästa varv.

Behöver nåt mer liknande pass för att kunna trycka på 120% under hela tiden och alla varv, dog ganska bra igår och tappa lite tempo sista varvet.