Bra träningsvecka!

Rundade av en grym träningsveck med ett bra benpass på gymet under förmiddagen. Vågar inte nämna vad jag körde för två pass igår, känns som det blir lite för mycket data och info på löprundor annars=) Efter dagens träning drog jag ner till stor stan, Luzern, för lite shopping och fixa lite viktiga prylar innan jag ska drar imorgon, bland annat att styra upp med mitt mobile internet hos Orange som strulat på senaste tiden.

Grymt lunchhak i Luzern, Vietnamesiskt. Måste vara bra då det i stort sett alltid bara är Asiater som äter där.

Är alltid lite svårt att hitta parkering inne i Luzern, men jag har en liten bakgata jag är 100% på. Finns alltid en plats ledig här.

En del av dagens shopping. Får lite dåligt samvete hur mycket kameror jag förbrukar, men LX5:an kändes inte rätt, jag är liksom bara mer en Canon-kille och ska man driva en fotoblogg måste man ha en kamera man trivs att jobba med=)

Chefen har alltid en flaska Moët redo på kontoret.

Inga problem att få tag i Quark på Coop längre sedan Larsa och Paradislio gänget lämnat byn.

Gårdagens kontor, på golvet för att spara en trött rygg efter hård träning.

Måste packa väskan nu…