Ut till havs

Är på väg till Kroatien för en vecka med segling, ska bli riktigt skönt. Ingen riktig semester utan kommer hålla uppe med träning i hyfsat tempo. Har faktiskt inte så stor koll på vad som händer i veckan mer en att vi flyger till Split och sedan seglar iväg med 4 båtar och 14 pers. Om det sedan är en veckas havskappsegling som gäller eller mestadels hamnhäng får vi se.

Ska uppdatera så gott det går, finns risk att jag tappar lite tempo beroende på internetåtkomsten.

Segerannons från vinsten i Gotland Runt, hoppas ingen har räknat med mig som erfaren seglare pga detta. Jag bodde mest uppe på railen under det racet och var förste kock på båten.

Skönt att få använda seglargrejerna igen, men denna gång i rätt forum och slippa bli mobbad. Det där med jack och fiske var ändå inte min grej=)… Eller fick ju i och för sig ganska bra med fisk trots Musto/sailracing kläder.