Nattäventyr

Seglingen rullar vidare med härliga stunder och även med lite oförväntade äventyr då vi under gårdagsnatten fick problem med ankaret som släppte pga av lite väl tilltagna vindar i viken där vi låg för svaj och att vi därav blev tvungen att köra lite mörkernavigering för att hitta en trygg plats att tillbringa sista mörkertimmmarna på. Allt slutade upp bra även om det inte blev så mycket sömn inatt, vilket fall intressant med lite äventyr. Idag sökte vi upp närmsta hamn då prognosen visade byar upp mot 50-60knt under kvällen, dock har vi inte sett skymten av dessa ännu. Imorgon säger prognosen lätta vindar och sol, kommer nog bli nice.

Här kommer några bilder från dagarna.

Fin bild över viken där vi låg härom dagen.

Är intressant terräng på öarna vilket gett någon fin löprunda.

Mitt Hannibalgym efter löpningen

Jag och Matilda myser i hamnen

Jag storsteker på hamnpromenaden

Matilda och Sofia uppe på railen

Kapten Möller gör ett grymt jobb bakom rodret

Team Carasco kör slappar i sittbrunn

Matilda har semester och passar på med lite tentaplugg

Trevlig middag och lugnet före stormen igår.