Bosön

Var ute och körde ett pass styrka på Bosön idag, alltid lika kul och inspirerande med alla idrottsmän och kvinnor som tränar där ute. Jag körde på med Fyscoach Oscar Larsson och Axel Bäck där vi även fick sällskap av gamla Djurgårdaren Anger som försökte visa alpingrabbarna hur man lyfter vikter. Längtar till Juli då det blir mer träning där ute.


Sen blev det en sväng bort till söder för att spana lite butiker och blev bara tvungen att hänga lite i Hornstull också, saknar gamla kvarteren.

Sen var det vidare hem till min Brors familj där min brorsdotter fyllde 4 år idag, Elma var riktigt nöjd över sin nya sparkcykel.

Farbror Mattias hade sedan fullt upp då Elma ville visa runt bland alla roliga leksaker.

Brorson Olle håller ett stadigt tag i Farbror. Kul att hinna träffa dom då man inte är i stan så ofta.

Kvällen avslutades sedan inne i stan på Godot där jag möte upp med Ski Lodge gänget som hade kört konferens under dagen. Jag som redan hade kört en middag kunde inte hålla mig för att köra på en till. Förrätt en halv hummer som smaka utmärkt.

Och en finfin råbiff till varmrätt. Nu är jag dock mätt=)