6 rätters

Som sagt har jag och Matilda skaffat en lägenhet i Engelberg som vi idag fick tillträde till. Jag har verkligen fastnat för Engelbergs skidåkning och kände tillsammans med Matilda att Engelberg verkligen är ett ställe vi kan tänkas ha en semesterbostad på framöver och nu är det perfekt då Matilda jobbar i byn. Känns riktigt kul! Dock möte vi på lite strul med lägenheten efter vi fick nycklarna och rekade av den, den tidigare ägaren visste tydligen inte riktigt vad flyttstäda innebär och fick klart underkänt i sitt försök om han ens hade försökt. Dock löste det hela sig smidigt med att mäklarfirman slängde in 3 städfruar som fixade jobbet på under 3 timmar.

När allt var städat såg det riktigt fint ut. Matilda känner av nya lyan.

Jag gillar balkongen.

Till middag hängde vi på Möller och Sponkan på Engelbergs ”lyxrestaurang” Hess som jag tidigare aldrig orkat testa på. Var en trevlig smakupplevelse som jag varmt kan rekommendera om ni är i byn. Dagens middag i bilder.Jag missa tyvärr en bild på citronsorbe som vi fick mellan pasta och köttet.