En otrevlig överraskning

Dagens middag fick ett abrubt slut och jag sitter nu med ångest och kväljningar, hitta en mask i maten.

Allt började så bra, sjuk hungrig och en fin ”arbetarmacka” serverad på bordet. Arbetarmacka= Bröd med honung, sallad/tomat, lövbiff och bröd med senap på toppen. Dagen till ära toppa jag även med entrecote istället för lövbiff och ett stekt ägg, sorry för den modifikationen Petter/Jeppe.

Sen när jag är inne på min andra macka så skriker Matilda till, spottar ut sin mat och pekar på min tallrik. Där ligger en mask(1cm) och kryper på min sallad, äckligt big time!

Hoppas det var den enda, vill inte veta hur många man kan ha fått i sig.

Petter: äntligen kom Glenfiddichen till användning. Sänkte två sexor för att döda alla eventuella oinbjudna maskar.

Vet inte vad som äcklade Matilda mest, masken eller den kommande whiskeyn.