Gym och bad

Haft en riktigt fin dag hitills med träning, sol/bad och behandling hos naprapaten, känns fint i kroppen.

Började dagen på gymet med ett benpass, här i förberedande preperation movements som uppvärmning.

Låringarna får jobba i bensparken

Efter benpasset drog jag iväg till badet för att relaxa och lite simövning, körde 25 min bröstsim innan det typ 17graders kalla vattnet satte stopp för mer simning.

Badlekar! bra tajming på self timern. Drar alltid lite snett på bakåtvolten, fegis!

Sen träna jag från lilla svikten att sätta en mollbergare vilket jag aldrig gjort. Har aldrig riktigt gilla att hoppa i vatten, gör ju så förbannat ont att krascha. Fick smaka några ggr idag också och jag bjöd nog på en bra show för resterande 5 gäster på badet. Denna räklandning var det närmsta jag kom. Måste nog upp på högre svikten så sitter den.