Nordicafabriken

Har som sagt varit på besök nere på stora Tecnica SPA Group fabriken där Nordica har sin tillverkning av racepjäxor. Kul att komma på besök och se fabriken då jag tidigare bara sett skidfabriken uppe i Mittersill, Österrike.

Var lite möten där nere och framför allt fixa i ordning med några nya par pjäxor så jag har det mesta klart tills vi drar igång i augusti. Nya pjäxorna kändes bra på foten och kan nog fungera fint framåt.

Framme vid frabriken som låg i ett litet samhälle typ 8-9 mil ovanför Venedig.

Betydligt större en förväntat, två stora hallar. Vågade inte fota allt hemligt under rundvisningen där inne, brukar inte vara populärt att ha kameran framme.

En fin byggnad inne på området, tyligen den italienska ägaren som såg till att renovera och först ha som kontor, men som nu används vid fina kundmöten. Jag fick inte ha möte där inne, nästa gång kanske=)

Efter uppgång 04.30 55mil och sedan flera timmar på fabriken var det lite tungt att hoppa in i bilen igen och rulla mot Monaco. Efter 10-15 mil höll jag på att somna och gjorde pitstop. Allt detta tryckte jag sedan närmsta halvtimmen för att höja energin, vilket gav efffekt typ 15 min innan jag tvärdog på riktigt. Snacka om socker baksmälla.

Blev tvungen att stanna till på en parkering och powernapa, dock inte så härligt i bilen då det var 35 grader utanför. Trodde jag var på väg att dö när jag vakna till liv efter 20min genomblöt.

Middagen! råka stanna på fel ställe där det bara var snackbar.

Älskar Italien. Här kör alla om Polisen i den hastigheteröverträdelse jag härom dagen fick betala en förmögenhet uppe i Schweiz.

Lång dag! 110mil blev det. Skönt att va framme och öppna lite post på balkongen.