Hagel!

Har haft en bra dag som jag nu tänkte runda av framför datorn i sängen. Förmiddagen tillägna jag åt gymet där jag hade ett bra benpass, träffa även på Pernilla Wiberg där som såg ut att vara i riktigt bra form.
Sen rulla dagen på ganska snabbt med lunch hemma, biltvätt, lämna in cykeln på service, 1timmes bechhäng som avrundades med tidig middag på stranden innan jag fixa med lite viktiga ärenden innan stängning.

Som vanligt lite bilbilder när man är i MC. Denna bilen väckte min uppmärksamhet från vespan, verkan vara någon nyhet. Cool!

När jag parkera nere vid stranden, världens skitigaste RR sod parkerad bredvid. Kom igen!

På väg hem vid 19 tiden drog det snabbt in mörka moln och jag bestämde mig för att så snabbt som möjligt hitta en buss att hoppa på istället för att gå hem.

Bra val, 5min senare så stört hagla det utanför, ganska stora kulor faktiskt. Så pass stora att jag satt och oroa mig över att bilen som stod ute skulle få plåtskador=) Sjukt med hagel här nere.

Men övergick ganska snabbt i regn, var länge sedan jag såg det regna så kraftigt.

Jag var glad ändå, men blöt.

Fick denna länken i kommentarsfältet, verkar regna ganska mycket i Engelberg också. Så pass att vägen upp till byn var avstängd hela dagen pga jordras, tur att man drog igår och slapp bli instäng. Kolla bilderna i länken.

Avslutningsvis i kategorin dagens påhopp: Har läst en del om Carlolina Kluft senaste dagarna. Jag har väl aldrig varit ett stor Carolina Kluft fan även om jag tycker hon är en riktigt duktig idrottskvinna. Har aldrig gillat alla hennes spex och framför allt kommentarer som: spelar ingen roll hur det går, jag tycker bara det är så roligt att tävla. Lätt att säga så när man är bäst och allt rullar på. Jag undrar hur hon känner nu när det går tyngre, undra ifall hon fortfarande inte bryr sig om hur det går, är allt fortfarande superroligt trots motgångar. Det var i alla fall länge sedan jag såg henne spexa vilt i tv som förr. Bara en fundering, för jag själv tycker inte det är det minsta roligt att tävla när det går dåligt i vad det en gäller.