3tim och 1700fhm

Vilken dag! Började dagen med en skön långcykling som helt tog musten ur mig. En av mina roligaste och tuffaste cykelrundor jag någonsin har gjort även om den blev lite på gränsen till vad jag klarade av. 3 timmar effektiv tid rulla jag, bara 6mil lång men 1700 i total höjdstigning. Var många stunder då jag var nere för räkning men lyckades ändå kämpa mig igenom. Cykling uppför är grym träning för pannbenet, att bara borra ner huvudet och vägra ge sig. Är ändå lätt att göra det när man är ute själv och ligger på gränsen.

Eftermiddagen blev lugn. Hade tänkt att gyma men var tydligen röd dag här nere pga av bröllopet. Skönt för mig=)

Här är rundan från ena hållet där jag cykla upp.

Och här är vart jag kom ner på andra sidan och gjorde en till utstickare innan jag avsluta passet.

Snabbt pitstop uppe i La Turbie

Frukt och en dricka.

Fyller på depåerna på väg uppför

Sjukt fina cykelvägar

Uppe på högsta punkten efter typ 1tim 40 min med konstant uppför, nöjd!

Kul att se det här, känner sig ändå ganska utsatt på cykel

Pit stop två och nere för räkning på riktigt. Har precis kommit upp till lilla byn Gorbia som jag trodde skulle fortsätta till Monaco, men fick vända och rulla tillbaka efter att ha insett att det var en dead end. Mina 0,75l vatten var slut för länge sedan så en cola, vatten och espresso kicka igång kroppen igen. Känner att kroppen inte är van vid att jobba under så lång tid.