Time Attack

Planen var ett pass cykling idag, men efter en lugn förmiddag och sedan några timmer på stranden kände jag mig inge sugen alls. Dock efter en timmes powernap återfanns krafterna och det blev en snabb runda nu innan middag. By the way, fick lite sällskap idag efter några dagar själv, Jens kom ner igår i sällskap med tidigare Djurgårdsspelaren Johannes Salomonsson, vart han lirar nu behöver inte nämnas… Dags för middag uppe hos la casa byggmark.

Körde på en time attack, en kortare stigning och fullt ös. Tänkte köra samma stigning nästa gång jag är nere och jämföra tid, nu fick jag 26,30 på den 8km långe och 400 fhm.

Lärde mig igår genom att se på andra. När man attackerar uppför måste man har hjälmen på styret. Ser ju bättre ut=)

Kom ner precis innan vigseln och hitta en bra utkiksplats

Men tog inte mer en 15sec innan polisen var där och körde bort mig.