Canyon Aeroad CF 9.0 LTD

Vilken jäkla dag! Var ute och hämta en ny cykel på Canyonkontoret utanför Stockholm under förmiddagen och har sedan dess varit på som ett litet barn på julafton som bara vill testa alla nya saker. Hade dock en träningstid och en timme sjukgymnast bokad ute på Bosön under eftermiddagen så premiärturen får bli imorgon.

Valet av ny cykel blev som sagt en Canyon Aeroad CF 9.0 LTD, hur fet som helst. Stort tack till Stefan på Canyon för ett bra samarbete! Längtar redan tillbaka ner till Engelberg/Monaco och attacker på alpvägarna.

Högprofil, jag gillar skarpt.

Fick med mig ett par schyssta skor hem också.

Sen blev det som sagt raka vägen ut till Bosön för att lyfta lite skrot och annan träning.

Hitta äntligen ett gym som kunde matcha mina vikter i bicepscurl, 60KG!!!

Gjorde premiär på Allsång idag, satt och körde picknik och mest lyssnade på det hela. Trevligt sällskap men ingen höjdarmusik under kvällen för min smak.