Nakenchock!

Hade tänkt köra en dubbelvila över helgen, men Hans ringde och bjöd in till morgoncykling vilket jag inte kunde motstå. Blev en fin runda ut på Ekerö på upp mot 3 timmar, skön start på söndagen som annars varit ganska lugn.

Cykla i sällskap med Hans och Stefan Engström som såg ut att va fin cykelform då han låg paca en bra fart där fram.

Ekerö har fin cykling, ända tråkiga är första biten att ta sig ur stan med alla rödlysen och trottoarer.

Ny adress och boende hos Matilda mamma i bromma, fin kväll här ute!

Bonusbild och skärmdump från igår. För er som inte vet ligger hopptornet ute i Saltis inne på ett herrbad där det badas naket bland dom flesta besökare. Så Hans tog seden dit han kom och hängde en skön volt från räcket på 12:an näck. Det var först då han fick riktigt med creed från gubbarna nere på bryggan. Har en galet rolig film som jag tyvärr inte kan bjuda på=)